Ενημέρωση με ένα κλικ

Αναδρομικά: Πότε θα γίνει η νέα πληρωμή

Πλησιάζει η πληρωμή των αναδρομικών στους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα με πάνω από 30 συντάξιμα έτη.

Η καθυστέρηση προέκυψε στην επεξεργασία των στοιχείων από την ανάδοχο εταιρεία, όπως ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ.

Τελικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα γίνει με εμβόλιμη πληρωμή στις 27 Ιουλίου 2021.

Η πληρωμή των αυξήσεων (συμπεριλαμβανομένου και του ποσού που αναλογεί για τον μήνα Ιούλιο) στις συντάξεις των παραπάνω συνταξιούχων θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουλίου με τις συντάξεις Αυγούστου.

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Αυγούστου:

Στις 26 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 27 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 28 Ιουλίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 29 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει