Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Τελείωσε η μεταγραφή του Πέρεθ, στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Περέα

Ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Ρούμπεν Πέρεθ. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (12/07) όλες τις λεπτομέρειες γύρω απ’ τη μεταγραφή του Ισπανού μέσου, καθώς έπρεπε πρώτα απ’ όλα να σταλεί απ’ τη Λεγανιές και την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όλο το «πακέτο» των εγγράφων που επιβεβαιώνει πως είναι και τυπικά ελεύθερος.

Από το πρωί της Τρίτης (13/07) περάνε από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις κι ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο 2 ετών. Οι δε ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Τετάρτης (14/07) με τον 32χρονο άσο να ξεκινάει προπονήσεις με τους «πράσινους».

Σε ότι αφορά τώρα τον Χουάν Περέα είναι οριστική πλέον η απόφαση του Παναθηναϊκού, να δοθεί με μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με την ηπειρωτική ομάδα, για ένα μικρό ποσό συν ποσοστό μεταπώλησης.

Απ’ την πλευρά του κι ο Κολομβιανός επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση, ενώ στην όλη διαδικασία συναίνεσε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μέσα στο επόμενο διήμερο θα έχει ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει