Ενημέρωση με ένα κλικ

Έτσι θα είναι το νέο “Τhe Bachelor”

Όπως είναι ήδη γνωστό ο άλλοτε Survivor, Αλέξης Παππάς, θα είναι ο νέος “Τhe Bachelor”, και το μόνο που απομένει είναι και η τυπική ανακοίνωση από τον Alpha.

Μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα του παιχνιδιού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως  οι σκηνές θα είναι πολύ πιο «σκληρές» από τις αντίστοιχες του πρώτου κύκλου, με τις παίκτριες να είναι πιο πονηρεμένες και… έτοιμες για όλα.

Ωμό φλερτ, ατάκες διόλου κατάλληλες για prime time και εικόνες που μπορούν άνετα να συγκριθούν με ριάλιτι του εξωτερικού, είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία στα οποία ποντάρει ο ALPHA για υψηλή τηλεθέαση, η οποία -αν ισχύουν όσα έχουν γίνει γνωστά- είναι εξασφαλισμένη.

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του νέου bachelor -κι ας το ξέρουν όλοι!- έδωσε μια πρώτη γεύση από όσα διαδραματίζονται στη βίλα, υποστηρίζοντας πως ο Παππάς δεν έχει καμία σχέση με τον Βασιλάκο, ο οποίος ήταν πολύ ευαίσθητος.

«Για τον νέο Bachelor να σας πούμε ότι ξέροντας ποιος είναι, όντως θα γνωρίσει την κάθε κοπέλα, θα την αφήσει να είναι ο εαυτός της, θα της δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα την ωθήσει να δώσει και εκείνη τον καλύτερό της εαυτό επίσης. Δεν είναι τόσο ευαίσθητος όσο ο Παναγιώτης. Είναι πιο ρεαλιστής. Ο Παναγιώτης ήταν πιο ρομαντικός. Ο καινούργιος είναι ένας πιο ρεαλιστής άντρας, αλλά θα έχει και αυτός τις ρομαντικές του στιγμές. Δύο λεπτά φτάνουν για να ερωτευτεί. Είναι πολύ διαφορετικοί. Δεν μοιάζουν καθόλου. Δεν επιτρέπεται να πούμε άλλα πριν την επίσημη ανακοίνωση», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί, πάντως, πως τα διαφημιστικά πακέτα που έχει κλείσει ο ALPHA για τον δεύτερο κύκλο του «The Bachelor» είναι τεράστια, πράγμα που σημαίνει πως θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητα προκειμένου η τηλεθέαση να αγγίξει ταβάνι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει