Ενημέρωση με ένα κλικ

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τελικά, γιατί χώρισε με τον Κατσούλη;

Τους λόγους χωρισμού της από τον Σάκη Κατσούλη παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Μαριαλέννα Ρουμελιώτη.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στα όσα είπαν η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε ένα μέρος της συνέντευξης:

Η Έλλη Γελεβεσάκη, που είχε στο παρελθόν σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, δήλωσε σε συνέντευξή της στο ΟΚ! ότι πρόκειται για έναν χειριστικό άνθρωπο και ότι δεν μπήκε στο Survivor για να σε διεκδικήσει ξανά, αλλά για να γίνει διάσημος.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για να με χρησιμοποιήσει. Αν ίσχυε αυτό το πράγμα, θα είχε φανεί ήδη. Ξέρω τι παιδί είναι ο Σάκης. Ξέρω την καρδιά του και ξέρω επίσης ότι όταν με κοιτάζει στα μάτια, αυτό είναι. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημοσιότητας, δεν θεωρώ ότι του αρέσει επειδή θέλει να γίνει κάποιος. Απλά είναι επιχειρηματικό μυαλό, καταπιάνεται με πολλά πράγματα και δεν σταματά πουθενά.

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε στο Σου Κου Family ότι, σύμφωνα με όσα τους είχες εκμυστηρευτεί, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι με τον Σάκη Κατσούλη.

Να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό γιατί από ό,τι μου είπε η μητέρα μου έγιναν και κάποιες συγκρίσεις που ήταν τελείως άτοπες. Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ο τέλειος άντρας. Μιλούσαμε 500 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πάντα το βράδυ που γύριζε στο σπίτι έφερνε τα ψώνια του και πάντα το ψυγείο στο σπίτι θα ήταν γεμάτο. Δεν μου έλειπε τίποτα, δεν μου είχε χαλάσει ποτέ χατίρι. Ήταν ένας πραγματικός ιππότης. Το ότι τσακωθήκαμε και χωρίσαμε είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια.

Γιατί χωρίσατε;

Χωρίσαμε για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει