Ενημέρωση με ένα κλικ

Στον εισαγγελέα ο πατέρας και ο αστυνομικός που κακοποιούσαν και εξέδιδαν τη 19χρονη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 39χρονος αστυνομικός που κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη αλλά και ο πατέρας της κοπέλας, που κατηγορείται ότι την βίαζε από τα 11 της μέχρι τα 17 της!

Αυτό όμως που προκάλεσε αρνητική εντύπωση, πέρα από τις καταγγελίες που σοκάρουν, 1είναι πως ο αστυνομικός εμφανίστηκε στον ανακριτή με μπλούζα… γνωστής ελληνικής πορνογραφικής εταιρείας!

Ηλιούπολη: Το χρονικό της φρίκης

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ όταν μια 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του συγκεκριμένου και να ζητήσει βοήθεια από τους θαμώνες μιας καφετέριας στην περιοχή.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο χώρο που τους υπέδειξε η τρομοκρατημένη κοπέλα και πέρασαν χειροπέδες σε πρώην αστυνομικό, ο οποίος τελούσε ήδη σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων.

Οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες και στον πατέρα του θύματος, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης είχε πέσει θύμα βιασμού από εκείνον.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα και την εξέδιδε για να αποκομίζει χρηματικά ποσά.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ο πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται ότι από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Οι πληροφορίες λένε ότι το κορίτσι, γνώρισε πριν από περίπου δύο μήνες τον αστυνομικό ο οποίος την παρέσυρε και σύναψαν σχέση. Όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Ο άνδρας που υπήρξε υπερασπιστής του νόμου, μεταμορφώθηκε για μια ακόμα φορά στον πιο σκληρό του παραβάτη και ο εφιάλτης για την 19χρονή που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο.

Ο δράστης αφού την απόκοψε από το ήδη προβληματικό οικογενειακό της περιβάλλον, στη συνέχεια με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet. Μάλιστα όπως κατήγγειλε στο Τμήμα της Ηλιούπολης όπου προσέφυγε χθες το μεσημέρι με την υπάλληλο που την έσωσε, είπε ότι την χτυπούσε, την βίαζε ενώ την απειλούσε με το όπλο του.

Την είχε δε, αναγκάσει να κλείσει όλους τους λογαριασμούς στα social media προκειμένου να σβήσει εντελώς το στίγμα της για να μπορεί να την ελέγχει απόλυτα. Η νεαρή, μετά την απόδραση από το διαμέρισμα – κολαστήριο και την καταγγελία στο Τμήμα, οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όμως λίγο πριν τη μια με υπηρεσιακό όχημα που έφερε συμβατικές πινακίδες αναχώρησε για το νοσοκομείο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει