Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλαλούμ με την παρουσία 1.000 Ιταλών φιλάθλων στο Γουέμπλεϊ

Αλαλούμ σχετικά με την παρουσία στο Γουέμπλεϊ 1.000 Ιταλών φιλάθλων, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τον τελικό.

«Δεν υπήρξε καμία αλλαγή στα σχέδια να αφήσουμε 1.000 Ιταλούς φιλάθλους να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και να παρευρεθούν στον τελικό του Euro 2020 της Κυριακής» ανέφερε πηγή κοντά στο θέμα, σύμφωνα με το Reuters.

Νωρίτερα, όμως, ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, είπε ότι οι οπαδοί από την Ιταλία δεν πρέπει να προσπαθήσουν να φτάσουν στο Γουέμπλεϊ για τον αγώνα με την Αγγλία, λόγω των περιορισμών καραντίνας που επιβάλλονται, σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το «κάλεσμά» του φάνηκε να έρχεται σε σύγκρουση με τα σχέδια που ανακοινώθηκαν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC), η οποία φέρεται να εξασφάλισε το δικαίωμα σε 1.000 φιλάθλους από την Ιταλία να ταξιδέψουν στο Λονδίνο την Κυριακή για τον τελικό.

Ωστόσο, μια πηγή είπε ότι η συμφωνία είχε επιτευχθεί με τις βρετανικές αρχές και παραμένει έγκυρη.

«Το ταξίδι έχει εγκριθεί και είναι επιβεβαιωμένο» ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι και τα 1.000 άτομα έχουν λάβει εισιτήρια.

Η συμφωνία προβλέπει ότι θα επιτρέπεται στους φιλάθλους να παραμείνουν στη Βρετανία για 12 ώρες το πολύ και θα πρέπει να χρησιμοποιούν πτήσεις τσάρτερ που αναχωρούν την Κυριακή από το Μιλάνο και τη Ρώμη.

Θα χρησιμοποιούν εσωτερικές μετακινήσεις που οργανώνονται από τη FIGC για να φτάσουν στο στάδιο.

Θα πρέπει να έχουν ένα αρνητικό τεστ Covid-19.

Ο Ιταλός Πρόεδρος, Σέρτζιο Ματαρέλα, θα είναι επίσης στο στάδιο Γουέμπλεϊ, όπου αναμένεται περίπου 60.000 άνθρωποι να παρακολουθήσουν τον τελικό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More