Ενημέρωση με ένα κλικ

Kate Middleton: Ποιο είναι το ρόφημα που απεχθάνεται;

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής ενώ οι διατροφικές της συνήθειες περιλαμβάνουν κυρίως φρούτα και λαχανικά.

Είναι γνωστό άλλωστε στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι λατρεύει τα smoothies και το καλό κρασί, όμως απεχθάνεται το γάλα αμυγδάλου.

Το 2018, η ίδια και ο σύζυγός της Πρίγκιπας William, επισκέφθηκαν το Cathedral Rising Café στο Coventry, το οποίο ανήκει σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά ανθρώπους να ξεπεράσουν τον εθισμό τους στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Σύμφωνα με το People, στο βασιλικό ζεύγος προσφέρθηκαν Cakes και τσάι συνοδευόμενο από γάλα αμυγδάλου ειδικά για την Kate Middleton.

Της προσφέραμε γάλα αμυγδάλου μαζί με τα κεράσματα καθώς είχαμε διαβάσει πως της αρέσει”, είπε αναφορικά ο Kim Gardener, υπεύθυνος του Betel του Ηνωμένου Βασιλείου.

Προς έκπληξη των εργαζομένων του Café, η Kate αποκρίθηκε: “Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε – δεν μου αρέσει καθόλου το γάλα αμυγδάλου.”

Το γάλα αμυγδάλου έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, καθώς για πολλούς έχει αντικαταστήσει το αγελαδινό γάλα. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, η Kate Middleton δεν είναι θαυμάστρια του δημοφιλούς ροφήματος, σε αντίθεση με την Meghan Markle, που το λατρεύει.

Οι συγγραφεις, Omid Scobie και Carolyn Durand, της Βασιλικής βιογραφίας, Finding Freedom, έγραψαν: “H πρωινή της ρουτίνα ξεκινούσε με ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με λεμόνι, βρώμη (συνήθως με γάλα αμυγδάλου ή σόγιας) μπανάνες και σιρόπι αγαύης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Café, οι Δούκισσα του Cambridge και ο Πρίγκιπας William, σχολιάζοντας τα cakes που τους προσέφεραν, ο Πρίγκιπας, αναφέρθηκε και στις διατροφικές προτιμήσεις της οικογένειας. “Της Kate της αρέσει πολύ να ψήνει, ειδικά τις τούρτες γενεθλίων για τα παιδιά μας.”

Μιλώντας στο Mary Berry’s, A Berry Royal Christmas τον Δεκέμβριο του 2019, η Kate Middleton είπε: “Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω Cakes. Μου έχει γίνει παράδοση να μένω ξύπνια μέχρι αργά για να ετοιμάσω τη ζύμη και να είναι έτοιμο μέχρι το επόμενο πρωί. Το λατρεύω.“

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει