Ενημέρωση με ένα κλικ

Ηλίας Μπόγδανος: «Αυτό ήταν τo μεγαλύτερό μου λάθος στο Survivor»

Σε ερωτήσεις που αφορούσαν το Survivor, αλλά και το τι έκανε με την επιστροφή του από το παιχνίδι, απάντησε ο finalist του παιχνιδιού επιβίωσης, Ηλίας Μπόγδανος, όπου τα λεγόμενα του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και είδε κάποια πράγματα με πιο καθαρό μυαλό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βγαίνοντας από το παιχνίδι παραγγείλαμε 10 τυλιχτά και έφαγα τα 3.

Στη βίλα του Acun θα πάρω σίγουρα την Αλεξάνδρα, σίγουρα τον Σάκη και από εκεί και πέρα όποιος θέλει από τους Amigos είναι ευπρόσδεκτος.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης με την πιο μελετημένη στρατηγική.

Στο Survivor έκλεψα μισό σάντουιτς το οποίο ανακάλυψα μετά ότι είχε πάρα πολλά μυρμήγκια. Παρ’ όλα αυτά, το καθαρίσαμε και το μοιραστήκαμε δια πέντε.

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν στο τέλος, όταν συνειδητοποίησα ότι δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο εκεί πέρα.

Η στάση του Ασημακόπουλου δικαιολογείται γιατί εκεί πέρα χάνουμε όλοι το μυαλό μας. Με στενοχώρησε αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ.

Το τελευταίο διάστημα, όταν υποψήφιοι ο Κόρομι και ο Ασημακόπουλος δεν έδινα καθόλου τροφή σε αυτά που είχαν γίνει γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κόσμο που με αγαπάει έξω και κάνω κακό σε αυτούς που ήταν στον τάκο.

Το μεγαλύτερό μου λάθος στο Survivor είναι όταν έχασα τον εαυτό μου την περίοδο που νόμιζα ότι υπάρχει εχθρός -που δεν υπάρχει κανείς εχθρός- και έβγαλα κακία. Αλλά μετά ξύπνησα, το συνειδητοποίησα και πήγα και έπιασα τα άτομα για τα οποία είχα πει άσχημα πράγματα και είχα βγάλει μια τοξικότητα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει