Ενημέρωση με ένα κλικ

Καταγγελία Τζανάκη: Ιερείς στην Κρήτη δεν εξομολογούν και δε μεταλαμβάνουν εμβολιασμένους

Ιερείς στην Κρήτη απειλούν πιστούς ότι, αν εμβολιαστούν, θα τους απαγορεύσουν το Μυστήριο της Εξομολόγησης αλλά και τη συμμετοχή στο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

Την παραπάνω αναφορά έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης, σε συνέντευξή στου στο Ράδιο Κρήτη, επικαλούμενος καταγγελίες πολιτών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, πατέρας Ζαχαρίας Αδαμάκης, ανέφερε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κληρικών της Κρήτης έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού, κάτι που επαναλήφθηκε και στη χθεσινή γενική συνέλευση του εκκλησιαστικού οργάνου. Ο ίδιος έκανε λόγο για μεμονωμένες περιπτώσεις, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τους ιερείς του νησιού.

«Εμείς θέλουμε να βγαίνουμε στον άμβωνα και να βλέπουμε όλους τους πιστούς εκεί και υγιείς», υπογράμμισε ο κ. Αδαμάκης. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Εκκλησία της Κρήτης από την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More