Ενημέρωση με ένα κλικ

Δείτε τα επτά προγράμματα του ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ

Με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις, ο ΟΠΕΚΑ υλοποιεί και φέτος τα προγράμματα του ΛΑΕ (Λογαριασμός Αγροτικής Εστίας) 2021.

Η Αγροτική Εστία βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των αγροτών, της αγρότισσας μητέρας και του παιδιού μέσα από πληθώρα κοινωνικών προγραμμάτων που στόχο έχουν να ανακουφίσουν, να ψυχαγωγήσουν και να ενισχύσουν οικονομικά τους ανθρώπους της υπαίθρου.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των δικαιούχων

Tην Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΠΕΚΑ στην Αθήνα μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας και παρουσία της διοικητού κ. Ξένιας Π. Παπασταύρου και των αρμοδίων υπαλλήλων η κλήρωση των δικαιούχων στα προγράμματα ΛΑΕ.

Η κατανομή των δικαιούχων έγινε αναλογικά σε όλους τους νομούς, με προτεραιότητα σε αυτούς που δεν έχουν κληρωθεί τα τρία τελευταία χρόνια.

Τα ονόματα των κληρωθέντων δικαιούχων και οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεων – παρόχων για τα προγράμματα της Αγροτικής Eστίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ στο πεδίο Αγροτική Εστία – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει