Ενημέρωση με ένα κλικ

Γλυκά Νερά: Ξεκίνησε το ταξίδι της μικρής Λυδίας για την Αλόννησο

Με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της, η μητέρα του συζυγοκτόνου μαζί με τον αδερφό του, έφυγαν το πρωί της Τρίτης από το σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή για να συναντήσουν τη μητέρα της Κάρολαϊν και να της δώσουν τη μικρή Λυδία, η οποία θα μεταφερθεί στην Αλόννησο.

Η μητέρα του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, μπήκε στο αυτοκίνητο χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, και όχι σε αυτή του δολοφόνου της στα Γλυκά Νερά.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων έλαβε την απόφαση αυτή με γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού. Ο φάκελος θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στο μόλις ενός έτους βρέφος.

Οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και μόνο στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, συνήγορο του 33χρονου, ο πιλότος αποδέχθηκε την απόφαση της δικαιοσύνης, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πρώτο μέλημά του είναι η ασφάλεια του παιδιού.

Σημειώνεται ότι, η τελική απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας αναμένεται να δοθεί τον Σεπτέμβριο, όπου και θα κριθεί οριστικά για το ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει