Ενημέρωση με ένα κλικ

Προνόμια εμβολιασμένων: Νέες ανακοινώσεις σήμερα από Γεωργιάδη – Γεραπετρίτη

Σε επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με τα προνόμια των εμβολιασμένων θα προβούν το μεσημέρι της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει σειρά προνομίων/διευκολύνσεων για όσους έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εμβολιασμού κατά της Covid-19, τα οποία θα αφορούν κυρίως τον τρόπο διασκέδασης, ταξιδιού και εισόδου σε εστιατόρια.

Υπενθυμίζεται, ότι τη Δευτέρα, μετά τις ανακοινώσεις για την freedom pass, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση προχωρά στο επόμενο βήμα με διευκολύνσεις σε όλους όσους έχουν εμβολιαστεί.

«Εντός των επόμενων ημερών ένα πλαίσιο κανόνων που θα αφορά ελεγχόμενες δραστηριότητες, σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπου θα δίνονται μεγαλύτερες διευκολύνσεις και δυνατότητες σε όσους είναι εμβολιασμένοι, να κινηθούν, τόσο σε κλειστούς χώρους, όσο και σε ανοιχτούς χώρους έντονου συγχρωτισμού», τόνισε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος και έστειλε το μήνυμα προς του Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει