Ενημέρωση με ένα κλικ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε Δημόσιο – Πάνω από 4.500 θέσεις εργασίας

Πέντε προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις “τρέχει” ήδη ο ΑΣΕΠ στο υπουργείο Οικονομικών, τα ΚΕΠ, το Λιμενικό, το Πολεμικό Ναυτικό και τρία Ερευνητικά Κέντρα.

Παράλληλα, το προσεχές διάστημα αναμένεται να δημοσιευθούν τρεις ακόμα προκηρύξεις που θα αφορούν την μονιμοποίηση 4.000 νοσηλευτών καθώς και μόνιμες θέσεις εργασίας σε δύο υπουργεία.

Πιο αναλυτικά:

Υπουργείο Οικονομικών

Ξεκίνησε και «τρέχει» ήδη από την Τρίτη, 15 Ιουνίου, η διαδικασία αιτήσεων για τις θέσεις Γεωτεχνικών, Δημοσιονομικών και Μηχανικών στο υπουργείο Οικονομικών.

Η προκήρυξη 6Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 115 συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Οργανικές Μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αναμένεται να λήξει στις 30 Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Μόνιμες θέσεις στα ΚΕΠ

Από τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, θα μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση στην προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α’ Βαθμού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

Ερευνητικά Κέντρα

Στις 28 Ιουνίου 2021 αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 4Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση συνολικά 27 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) και στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει στις 13 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε νέα προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται κατά τις ημερομηνίες από 1η Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη, έως και τις 30 Ιουλίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

100 ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Με νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, προκηρύσσει την πλήρωση 100 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών – γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες – Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

Μονιμοποίηση 4.000 Νοσηλευτών

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Μάλιστα, ο υπουργός σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε: «Έχουμε καταφέρει να ανοίξουμε περισσότερες από 1.500 κλίνες ΜΕΘ σε όλη τη χώρα, όταν τον Ιούλιο του 2019 παραλάβαμε 557. Προσλάβαμε πάνω από 10.000 υγειονομικούς, μέσα στην πανδημία, εκ των οποίων πάνω από 4.000 νοσηλευτές θα μονιμοποιηθούν».

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Την πρόσληψη 509 μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Οι προσλήψεις αορίστου χρόνου θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ με σκοπό τον εξορθολογισμό της λειτουργίας, με τη ταυτόχρονη ενδυνάμωση της διοικητικής του πυραμίδας.

Πληροφορίες για τη νέα προκήρυξη και όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι ειδικότητες που θα ζητούνται θα αφορούν προσωπικό κλάδων Διοικητικών, Λογιστών, Γραμματέων, Νοσηλευτών και Βοηθητικού προσωπικού.

Το σχέδιο της προκήρυξης έχει σταλεί στον ΑΣΕΠ και μόλις είναι έτοιμη θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Την έκδοση νέα προκήρυξης, μέσω ΑΣΕΠ, που θα αφορά την πρόσληψη 42 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προανήγγειλε ο κ. Σπήλιος Λιβανός.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός, έστειλε χτες αίτημα στο ΑΣΕΠ, ώστε να προχωρήσει σε νέα προκήρυξη για την πλήρωση 42 μόνιμων υπαλλήλων, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

Μοριοδότηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ και Δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα χρειάζεται η Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Υπολογιστών που μπορείτε να την πάρετε εξ αποστάσεως εύκολα σε 10 ημέρες κάνοντας αίτηση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει