Ενημέρωση με ένα κλικ

Τα πολλά κενά και οι αντιφάσεις της απολογίας – Ρωτούσε τι λέει ο κόσμος και δεν θεωρεί εαυτόν «τέρας»

Συνεχείς ερωτήσεις δέχθηκε ο 33χρονος πιλότος, για τον τρόπο που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και εάν προσπάθησε να την επαναφέρει, όταν διαπίστωσε πως ήταν νεκρή.

Πιο συγκεκριμένα, πηγές από το δικαστήριο αναφέρουν πως «η εκδοχή του έχει πολλές τρύπες και αρκετά κενά», αφού δεν κατάφερε να δώσει απαντήσεις σε αρκετά απλές ερωτήσεις, όπως το πώς αντιλήφθηκε ότι η 20χρονη είναι νεκρή.

Ο κατηγορούμενος αν και ρωτήθηκε συνεχώς αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Καρολάιν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα. Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το πώς έγινε το έγκλημα, εκείνος φέρεται να είπε, ότι έγειρε το σώμα του και είχε το ένα χέρι κάτω από το μαξιλάρι και με το άλλο χέρι πίεζε το κεφάλι της.

Ακόμη, ο 33χρονος ρωτήθηκε για το αν προσπάθησε να συνεφέρει την Καρολάιν αλλά και πως κατάλαβε ότι η κοπέλα ήταν νεκρή. Ρωτήθηκε ακόμη αν παρατήρησε την αναπνοή της ή προσπάθησε να πιάσει το σφυγμό της ή αν της άλλαξε στάση για να δει αν είναι νεκρή ή λιπόθυμη. Από τις απαντήσεις που έδινε, ωστόσο, κατέστη ξεκάθαρο για τις δικαστικές αρχές ότι δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα.

Μόλις συνειδητοποίησε το έγκλημα του, φέρεται να περιέγραψε ότι για τα πρώτα πέντε λεπτά προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι έκανε και να οργανώσει τις επόμενες κινήσεις του, προκειμένου να μην μείνει το παιδί και χωρίς τον πατέρα του.

Παράλληλα περιέγραψε στους δικαστικούς λειτουργούς πως έπειτα από τα πέντε πρώτα λεπτά, σηκώθηκε και σκότωσε το σκυλάκι της οικογένειας βάζοντας το πρώτο λιθαράκι για την εξέλιξη του σχεδίου της στημένης ληστείας που υποστήριζε επίσης 37 ημέρες.

Πολλές στιγμές ο κατηγορούμενος φέρεται να έλεγε και να ξαναέλεγε ότι του αξίζει η τιμωρία, αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το «τέρας» που παρουσιάζεται.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει