Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανακοινώσεις Χαρδαλιά για κατάργηση μάσκας στις 18.00

Ανακοινώσεις για την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους θα κάνει όπως όλα δείχνουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα το απόγευμα κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Όπως ανακοινώθηκε «η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας».

Υπενθυμίζεται ότι η Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, είχε προαναγγείλει αποφάσεις για το ζήτημα εντός της ημέρας, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση αναμένει τις εισηγήσεις των ειδικών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει