Ενημέρωση με ένα κλικ

Εθνική: Αμφίβολος για Καναδά ο Σπανούλης

Ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη στη γάμπα θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά (29/6-4/7).

Ο αρχηγός της Εθνικής, ο οποίος αποφάσισε να ξαναφορέσει το εθνόσημο στο στήθος, για πρώτη φορά από το Ευρωμπάσκετ του 2015, δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα (22/6).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, είχε δηλώσει πως ο “Kill-Bill” θα έμενε προληπτικά εκτός του 30ου Τουρνουά «Ακρόπολις», αλλά παρά την αποχή, ο Σπανούλης δεν έχει επανέλθει μέχρι στιγμής από τον τραυματισμό στο γαστροκνήμιο.

Με την ημερομηνία αναχώρησης για τη Βικτόρια να έχει οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή (25/6), η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην τελική δωδεκάδα δεν είναι πλέον εγγυημένη.

Μέχρι την Πέμπτη (24/6), ο Πιτίνο αναμένεται να ανακοινώσει την τελική δωδεκάδα και το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι η επιθυμία του Αμερικανού τεχνικού να καταφέρει να ενισχύσει ο Σπανούλης την «επίσημη αγαπημένη».

Με τον Κώστα Παπανικολάου εκτός εξ αρχής λόγω του τραυματισμού του και τους Γιώργο Πρίντεζη, Ιωάννη Παπαπέτρου να μένουν επίσης εκτός λόγω τραυματισμού, ο Πιτίνο βλέπει τους βασικούς παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Εξάλλου, μετά την πρόκριση των Μπακς στους τελικούς της Ανατολής, οι όποιες αμυδρές πιθανότητες για παρουσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο εξανεμίστηκαν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει