Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέα εμφάνιση του αρχιμαφιόζου Πεκέρ: Δεν πέθανα, δεν με φυλάκισαν

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, έκανε νέα εμφάνιση με βίντεο, ο οποίος καταγγέλλει για διαφθορά πρώην και νυν Τούρκους αξιωματούχους.

Στο τελευταίο του βίντεο, που προκάλεσε αναστάτωση στην Τουρκία, υποστηρίζει ότι οι αρχές της χώρας που μένει, του ζήτησαν επειδή υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του, να μην να μην ανεβάζει βίντεο για 15 τουλάχιστον ημέρες.

«Αξιότιμοι φίλοι μου κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. Επίσης πως τα μηνύματα μου στο twitter πως τα γράφουν άλλοι κι όχι εγώ. Γι᾽αυτό αισθάνθηκα την υποχρέωση να γυρίσω και να δημοσιεύσω αυτό το σὐντομο βίντεο. Αξιότιμοι φίλοι μου δεν αποφάσισα εγώ να μην δημοσιεύω βίντεο. Στη χώρα την οποία ζω με ενημέρωσαν πως είμαι στο κόκκινο δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν. ..

Σε 15 ημέρες θα επανεξετάσουν το ρίσκο για τη ζωή μου για συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν. Όμως εγώ ή εδώ ή σε άλλη χώρα ή με άλλον τρόπο και θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Αξιότιμοι φίλου μου, να είστε καλά, να μην στερείτε τις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει!» ανέφερε ο Πεκέρ.

Οι κατηγορίες του Σεντάτ Πεκέρ, ενός προσώπου του οργανωμένου εγκλήματος που διαφεύγει και δηλώνει ότι ανήκει στο στρατόπεδο των εθνικιστών, έχουν προκαλέσει ένα τσουνάμι στην πολιτική σκηνή στην Τουρκία, που κατακλύζει την κυβέρνηση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πλήττει τον υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησής του Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Διαφθορά, πολιτικές δολοφονίες, λαθρεμπόριο ναρκωτικών και βιασμός, οι κατηγορίες που εξαπολύει ο Πεκέρ έχουν στόχο τον στενό κύκλο του Ερντογάν, στον οποίο περιλαμβάνονται ένας πρώην πρωθυπουργός, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και μέλη των οικογενειών τους.

Η φήμη του αρχιμαφιόζου, γνωστού προηγουμένως ότι βρισκόταν κοντά στην εξουσία και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα του χώρου, εξηγεί τη μεγάλη θεαματικότητα που έχουν τα βίντεό του.

Ο Πεκέρ έχει καταδικαστεί επανειλημμένως σε υποθέσεις αισχροκέρδειας και σε σχέση με το οργανωμένο έγκλημα. Εγκατέλειψε την Τουρκία πέρυσι για να γλιτώσει από νέες διώξεις και δηλώνει σήμερα ότι ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αν και στερούνται αποδείξεων, οι κατηγορίες αυτές έρχονται την χειρότερη ώρα για τον Ερντογάν η δημοτικότητα του οποίου πλήττεται από την άνοδο του πληθωρισμού και την ιλιγγιώδη πτώση της τουρκικής λίρας.

 

*Φωτογραφία: Twitter

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει