Ενημέρωση με ένα κλικ

Ψυχρή και κυνική η ομολογία του 32χρονου στους αστυνομικούς: «Εντάξει ρε παιδιά εγώ το έκανα»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έδωσε ο 32χρονος δολοφόνος της Καρολάιν για ότι έγινε το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τη μοιραία νύχτα ήρθε η κορύφωση των εντάσεων που είχε το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, επέμεινε ότι είχαν απανωτούς τσακωμούς και όπως είπε ο ίδιος έφτασε στο σημείο να τον χτυπήσει και να πετάξει το παιδί στην κούνια.

Ο ίδιος πήρε το παιδί και κατέβηκε στο ισόγειο περιμένοντας ότι η Καρολάιν θα ηρεμήσει.

Στις εικόνες που έχουν ανακτήσει από το καταγραφικό οι αστυνομικοί, τον βλέπουν να ανεβοκατεβαίνει στη σοφίτα τουλάχιστον τρείς φορές, μέχρι που τελικά σκότωσε την σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που τον εξέτασαν είδαν μπροστά τους έναν ψυχρό άνθρωπο, ιδιαίτερα σκληρό κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή που οι αστυνομικοί του παρουσίαζαν αδιάσειστα στοιχεία, αυτός αρνούνταν την εμπλοκή του στο έγκλημα.

Ακόμη και την στιγμή που έσπασε φωνάζοντας στους δύο αστυνομικούς που τον εξέταζαν, «εντάξει ρε παιδιά εγώ το έκανα», παρέμεινε ψυχρός και κυνικός.

Η μοναδική στιγμή που «έσπασε» ήταν όταν μίλησε για το παιδί του στην ερώτηση γιατί σκηνοθέτησε την ληστεία. Σε αυτή την φάση η φωνή του έσπασε λέγοντας ότι το σκηνοθέτησα για να μην μεγαλώσει μόνο το παιδί μου.

Πώς σκηνοθέτησε βήμα βήμα τη ληστεία ο 32χρονος μετά τη δολοφονία

Συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του.

Όπως προκύπτει από την ομολογία του ενώ είχε πνίξει την 20χρονη Καρολάιν κυκλοφορούσε στο σπίτι με το παιδί αγκαλιά προσπαθώντας να σκηνοθετήσει τη ληστεία.

Οδηγός του σε αυτή τη μακάβρια σκηνοθεσία η ληστεία που είχε σημειωθεί πριν δύο χρόνια στο σπίτι του εκπαιδευτή του όπου είχα εισβάλει τρία άτομα και είχαν βασανίζει το ζευγάρι.

Αυτές τις ώρες μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών ο δολοφόνος σχεδίαζε βήμα βήμα την σκηνοθετημένη ληστεία.

Μάλιστα προκύπτει ότι έβγαλε το σκυλί έξω από τη μεζονέτα, το έπνιξε με τα χέρια του και στη συνέχεια το έβαλε μέσα στο σπίτι και το κρέμασε από την κουπαστή της εσωτερικής σκάλας.

Στη συνέχεια έβγαλε την κάρτα sim μνήμης από το καταγραφικό και την έταξε στην τουαλέτα για να την εξαφανίσει.

Δέθηκε με σπάγκο και φιμώθηκε μόνος του με μονωτική ταινία.

Οσον αφορά στο κίνητρο της δολοφονίας, όπως αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή το real.gr, ήταν οι συχνοί καυγάδες με την 20χρονη σύζυγό του, η οποία όπως όλα δείχνουν ήταν αποφασισμένη να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Το μοιραίο βράδυ σημειώθηκε άλλος ένας σοβαρός καυγάς στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Φαίνεται πια πώς εκεί η άτυχη Καρολάιν είχε πάρει την τελικής της απόφαση. Σύμφωνα με την ομολογία του 32χρονου, τον έδιωξε από την σοφίτα της μεζονέτας και άφησε το παιδί στην κούνια.

«Ούρλιαζε και με χτυπούσε στο πρόσωπο με τις γροθιές της της. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και ότι τα πάντα έχουν τελειώσει. Πήρα το παιδί από την κούνια που έκλαιγε και κατέβηκα στο ισόγειο. Εκείνη συνέχιζε να μου φωνάζει από τη σοφίτα. Ανέβηκαν για να βάλω το παιδί να κοιμηθεί. Σκεφτόμουν συνέχεια το παιδί. Η Καρολάιν συνέχιζε να μου μιλάει άσχημα και να φωνάζει. Θόλωσα. Την έριξα πάνω στο κρεβάτι και της έκλεισα το στόμα και τη μύτη για να μην φωνάζει. Δεν κατάλαβα ότι πέθανε»

Όταν ο 32χρονος διαπίστωσε ότι έχει σκοτώσει την σύζυγό του ξεκίνησε την προσπάθεια σκηνοθεσίας τη ς ληστείας.

Η δεύτερη πράξη μετά την δολοφονία ήταν να σκοτώσει το σκυλί και στη συνέχεια να δεθεί.

Όμως αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα καθώς τα εργαστηριακά ευρήματα και τα στοιχεία που βρήκαν από τη φυσική έρευνα οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος που έχει συνταράξει

Εντύπωση προκαλεί η ηθοποιία του όλες αυτές τις ημέρες των ερευνών μετά το έγκλημα.

Οπως επίσης να εμφανίζεται στην κηδεία ανάμεσα σε συγγενείς της συζύγου του την οποία είχε δολοφονήσει.

Ακόμη και την τελευταία στιγμή που ένιωθε να στενεύει ο κλοιός των αστυνομικών ερευνών συνέχισε το ρεσιτάλ ηθοποιίας στο μνημόσυνο της 20χρονης όπου έπαιρνε αγκαλιά την μητέρα της και δικαιολογούσε την παρουσία του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ και των αστυνομικών της Ασφάλειας λέγοντας στην τραγική μητέρα ότι έχουν προσαγάγει έναν ύποπτο για την ληστεία και πρέπει να πάει να το αναγνωρίσει.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει