Ενημέρωση με ένα κλικ

ΕΠΟ: Έκτακτη Γ.Σ. στις 19/7 για την Ολιστική Μελέτη

Η ενσωμάτωση της Ολιστικής Μελέτης στο Καταστατικό της ΕΠΟ θα τεθεί προς ψήφιση στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 19 Ιουλίου και όχι στην τακτική Γ.Σ. της, στις 25 Ιουνίου, καθώς, σύμφωνα με την ΕΠΟ δεν υπήρξε επαρκής χρόνος διαβούλευσης.

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν είχαν λάβει μέχρι πρόσφατα το προς έγκριση Καταστατικό, στο οποίο ενσωματώθηκαν οι προσθήκες που έγιναν με βάση την Ολιστική Μελέτη, που εκπόνησαν οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές.

Ως εκ τούτου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, με ένα και μόνο θέμα: τις τροποποιήσεις του υπό ψήφιση Καταστατικού.

Σε άλλες αποφάσεις της, η Ε.Ε. ενέκρινε το αίτημα της Super League για έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου και αποφάσισε τη δημιουργία σχολών για διασώστες και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ, για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει