Ενημέρωση με ένα κλικ

Απεργία ΠΝΟ: Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά

Στους καταπέλτες των πλοίων οι ναυτεργάτες

Συνωστισμός παρατηρήθηκε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης στα εκδοτήρια των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο λιμάνι του Πειραιά, με τα πλοία να μην φεύγουν λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ.

Τα 13 σωματεία της ΠΝΟ συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ωστόσο το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά την έκρινε παράνομη, μετά από προσφυγή των ακτοπλόων.

Οι ναυτεργάτες όμως εμφανίζονται αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν την απεργία, γι’ αυτό και βρίσκονται στους καταπέλτες των πλοίων προκειμένου αυτά να μη φύγουν.

Πολύς κόσμος λοιπόν που κανονικά ταξίδευε για σήμερα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, είτε για να δει τι θα γίνει είτε για να αλλάξει το εισιτήριό του, αφού τα εκδοτήρια άνοιξαν κανονικά παρά τις ανακοινώσεις των ναυτεργατικών σωματείων χτες βράδυ που διαβεβαίωναν πως θα συνεχίσουν με την απεργία.

Οι περισσότεροι επιβάτες τονίζουν πως δεν είχαν καμία ενημέρωση σχετική από τις εταιρείες και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, λέγοντας πως όταν επικοινωνούσαν τους έλεγαν ότι θα φύγουν κανονικά τα πλοία, παρ’ότι… τίποτα δεν το προμήνυε.

Oι περισσότεροι εκφράζουν κατανόηση για την απεργία καθώς αντιτίθεται και αυτοί στο εργασιακό νομοσχέδιο

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει