Ενημέρωση με ένα κλικ

ΕΟΚ: Στις 12 Σεπτεμβρίου οι αρχαιρεσίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αποφάσισε τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου. Στη σύσκεψη το «παρών» έδωσαν μόνο τα 12 από τα 21 μέλη της προσωρινής διοίκησης.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την υπόθεση της προσφυγής της παράταξης Φασούλα σήμερα (15/6), με την οποία ζητούσε να θεωρηθεί έκπτωτη η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ. Το Πρωτοδικείο θα εκδώσει την απόφασή του, όμως την Πέμπτη (17/6).

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: 

«Με ομόφωνη απόφαση του, κατά την σημερινή συνεδρίαση, το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. προκήρυξε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την 12η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, στο Ο.Α.Κ.Α., Λ. Κηφισίας, αρ. 37, Μαρούσι (έναντι των γραφείων της Ε.Ο.Κ.), και σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων λόγω COVID19 τα παραπάνω θα διεξαχθούν με έτερη νόμιμη διαδικασία, που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More