Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεννηματά: Με τη συμβολή μας η δημοπράτηση της β’ φάσης για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου

Το εργοτάξιο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, στον Φαληρικό Όρμο, επισκέφθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Αφού ενημερώθηκε για την πρόοδο των έργων και το χρονοδιάγραμμα της ανάπλασης, η κ. Γεννηματά δήλωσε ικανοποιημένη καθώς, όπως είπε, με τις συνεχείς παρεμβάσεις του ΚΙΝΑΛ η δημοπράτηση της β’ φάσης θα γίνει τον Αύγουστο.

«Αυτό το έργο στον Φαληρικό Όρμο είναι ένα έργο πνοής για ολόκληρο το Λεκανοπέδιο. Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε, το ξεκίνησε και γι’ αυτό το παρακολουθούμε συνεχώς. Ζητήσαμε την άμεση δημοπράτηση της δεύτερης φάσης και σήμερα ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι αυτό θα γίνει μέσα στον Αύγουστο.

Χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση δύο ετών, η πίεσή μας -και μάλιστα μετά την ερώτηση που έκανα στον ίδιο τον πρωθυπουργό- πιάνει τόπο.

Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη γιατί θέλουμε να δούμε την ελεύθερη πρόσβαση πια των πολιτών της ευρύτερης περιοχής σε αυτό το μεγάλο έργο, αλλά και τον ουσιαστικό ρόλο των δημάρχων σε συνεργασία με την Περιφέρεια», ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει