Ενημέρωση με ένα κλικ

AstraZeneca -σύζυγος 44χρονης: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης Νεκταρίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca, και τελικά πέθανε.

Με αφορμή τη νέα οδηγία της Επιτροπής εμβολιασμών ώστε το εμβόλιο της AstraZeneca να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 ετών, ο κ. Κρυοβρυσανάκης, αποφάσισε να μιλήσει, καθώς όπως είπε, «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία».

«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, γιατί γλίτωσαν άλλοι», είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε «θέλω να το πουν αυτό στα παιδιά μου», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Αναφερόμενος στην επιτροπή εμβολιασμού ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «μας βάζουνε στην ηλικία των 40 -44, μας δίνουν αποκλειστικά αυτό το εμβόλιο, δεν μας έδωσαν το δικαίωμα επιλογής και τώρα ανερυθρίαστα λένε ότι “το κάναμε αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια”». Όπως σημείωσε η επιτροπή «ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο που η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

Τέλος, ο κ. Κρυοβρυσανάκης έκανε λόγο για «παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας», «αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει