Ενημέρωση με ένα κλικ

Euro: Βάζει πλώρη για πρόκριση η Αυστρία

Η Αυστρία εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που δημιούργησε και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 κόντρα στα Σκόπια, στην πρεμιέρα του Γ’ ομίλου. O Λάινερ στο 18′ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, αλλά ο Πάντεφ στο 28′ έφερε το ματς στα ίσα και με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου η Αυστρία ανέβασε στροφές και δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά μία ο αντίπαλος τερματοφύλακας, αλλά και η ατυχία δεν έφερε το δεύτερο γκολ. Όμως η είσοδος του Γκρέγκοριτς έφερε τα πάνω κάτω και στο 78′ έγραψε το 2-1 και ο Αρναούτοβιτς στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ένα ματς που τα Σκόπια είχε στα μέτρα της και παρά την πίεση που δεχόταν δεν κινδύνευε ιδιαίτερα, εξελίχθηκε σε θρίαμβο για την Αυστρία, χάρις στην είσοδο στον αγωνιστικό χώρο με διαφορά ενός λεπτού, αρχικά του Γκρέγκοριτς και μετά του Αρναούτοβιτς.

Ο πρώτος 20 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Νασιονάλ Αρένα έβαλε μπροστά την Αυστρία και ο δεύτερος, μισή ώρα αφού αντικατέστησε τον Κάλαϊτζιτς, «σφράγισε» το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του στην πρώτη συνάντηση με την Βόρεια Μακεδονία σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Είχαν παίξει και στους προκριματικούς του τρέχοντος Euro, με την Αυστρία να επικρατεί δύο φορές, με 4-1 και 2-1.

Οι συνθέσεις

Αυστρία (Φόντα): Μπάχμαν, Λάινερ (90΄+3 Μπαουμγκάρτλινγκερ), Ντράγκοβιτς (46΄ Λίνχαρτ), Χιντερέγκερ, Ούλμερ, Μπαουμγκάρτνερ (58΄ Γκρέγκοριτς) , Λάιμερ, Ξ. Σλάγκερ (90’+4 Ιλσάνκερ), Αλάμπα, Ζάμπιτσερ, Κάλαϊτζιτς (59΄ Αρναούτοβιτς)

Σκόπια (Ανγκελόφσκι): Ντιμιτριέβσκι, Νικόλοφ (63΄ Μπεϊτουλάι), Στ. Ριστόβσκι, Ντ. Βελκόβσκι, Μούσλιου (86΄ Ριστόφσκι), Αλιόσκι, Μπάρντι (82΄ Τρικόφσκι), Αντέμι, Έλμας, Πάντεφ, Τραϊκόφσκι (63΄ Κοσταντίνοφ)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει