Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Ζημιές από την κακοκαιρία – Ένας νεκρός

UPD: Νεκρός είναι ένας άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του πριν από λίγο μέσα σε όγκο νερών στη Θεσσαλονίκη, σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έλαβε γύρω στις 5 το απόγευμα κλήση για ένα όχημα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου.

Οι αρχές αυτή τη στιγμή διερευνούν εάν πρόκειται για τον οδηγό του ΙΧ που παρασύρθηκε νωρίτερα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφορικά με τον θάνατο του άνδρα, κάνουν λόγο για πνιγμό.

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης από την κακοκαιρία που έπληξε την πόλη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η σφοδρή βροχόπτωση που συνοδευόταν από χαλαζόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους σε «ποτάμια» μέσα σε λίγη ώρα.

Αποτέλεσμα ήταν πολλά αυτοκίνητα να παρασυρθούν και να χτυπήσουν με άλλα οχήματα ή να καταλήξουν σε κάποιο δέντρο. Σπίτια πλημμύρισαν και στο σημείο βρίσκεται η πυροσβεστική η οποία πραγματοποιεί αντλήσεις των υδάτων.

Παρασύρθηκε αυτοκίνητο στην Πολίχνη

Ένα αυτοκίνητο έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά που προκλήθηκαν από την βροχή που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα και κατέληξε σε ρέμα στην περιοχή της Πολίχνης.

Το σημείο αυτή τη στιγμή προσπαθεί να προσεγγίσει η Πυροσβεστική προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στο όχημα υπήρχε άτομο ή άτομα μέσα.

*Φωτογραφία αρχείου 

**Εσωτερικές Φωτογραφίες: GRTIMES.gr, Ράδιο Θεσσαλονίκη

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει