Ενημέρωση με ένα κλικ

«Tom & Jerry»: Oι αιώνιοι αντίπαλοι των Χάνα και Μπαρμπέρα επιστρέφουν!

Το θρυλικό δίδυμο, οι αιώνιοι αντίπαλοι, οι διαχρονικοί Τομ και Τζέρι των Χάνα και Μπαρμπέρα επιστρέφουν με μία θεαματική μείξη κλασικού κινούμενου σχεδίου με live action, σε νέες περιπέτειες που εκτυλίσσονται στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Αυτή τη φορά, οι δύο ξεκαρδιστικοί ήρωες έρχονται στο προσκήνιο με μία ταινία που θα τους αναγκάσει να κάνουν το αδιανόητο: να συνεργαστούν για να σώσουν την κατάσταση!

Η ευφάνταστη ταινία μένει πιστή στο υπερβατικό και ξεκαρδιστικό κλίμα των κλασικών καρτουνίστικων χαρακτήρων και επιστρατεύει ένα λαμπερό καστ για να πλαισιώσει το κυνήγι του αιώνα.

Πρωταγωνιστούν οι Κλόι Γκρέις Μόρετζ (“Ανυπόφοροι Γείτονες 2”, “Η Οικογένεια Άνταμς”), Μάικλ Πένια (“Cesar Chavez”, “Οδηγός Διαπλοκής”, “Ant-Man”), Ρομπ Ντιλέινι (“Deadpool 2”, “Fast & Furious: Hobbs & Shaw”), Κόλιν Τζοστ (“Οδηγός για Singles”, “Saturday Night Live”) και Κεν Τζoνγκ (“Τρελά Πλούσιοι”, “The Hangover”, “Transformers 3”). Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Τιμ Στόρι (“Fantastic Four”, “Think Like A Man”, “Barbershop”), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Κέβιν Κοστέλο, βασισμένος, φυσικά, στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Γουίλιαμ Χάνα και Τζόζεφ Μπαρμπέρα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει