Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορωπί: Σεξουαλική επίθεση από 6 άτομα σε γυναίκα

Σε live μετάδοση οι πράξεις τους

Ένα απίστευτο συμβάν καταγράφηκε στο Κορωπί, με θύμα μία 26χρονη γυναίκα.

Η νεαρή γυναίκα, είχε πάει για μπάνιο με τον σύζυγό της στην παραλία της Αγίας Μαρίνας και λίγη ώρα μετά, που έμεινε μόνη στο πάρκινγκ, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έξι άνδρες.

Την περικύκλωσαν και άρχισαν να την βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Μάλιστα, ο ένας από τους 6 έσκισε την μπλούζα της γυναίκας.

Η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ωστόσο, οι δράστες παρέμεναν για αρκετή ώρα στο σημείο.

Στην παραλία μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αρχίζοντας αναζητήσεις και καταφέραν τελικά να οδηγήσουν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας δύο άτομα.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για υπηκόους Πακιστάν, ένας εκ των οποίων δεν διέθετε τα απαραίτητα χαρτιά παραμονής στη χώρα.

Η 26χρονη αναγνώρισε πως οι δυο ήταν μέλη της ομάδας των έξι ατόμων που την παρενόχλησαν σεξουαλικά, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία μεταξύ άλλων για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι αρχές αναζητούν και τους υπόλοιπους τέσσερις δράστες του περιστατικού.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα στα κινητά τους τηλέφωνα, οι δράστες μετέδιδαν live σε άγνωστη ιστοσελίδα τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει