Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην Αλεξανδρούπολη ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Λίγη ώρα νωρίτερα από την προβλεπόμενη έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Συνοδεία του έχει μια πολυπληθή συνοδεία και μια πολυπληθή αποστολή δημοσιογράφων, οι οποίοι θα καλύψουν την επίσκεψή του στη Θράκη και στην Αθήνα.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Τουρκικό Προξενείο, όπου θα γίνει δεκτός από τον Τούρκο πρόξενο Μουράτ Ομέρογλου και τους δύο ψευδομουφτήδες, Ιμπραήμ Σερίφ της Κομοτηνής, και Αχμέτ Μετέ της Ξάνθης.

Το απόγευμα της Κυριακής ο ΥΠΕΞ της γείτονος θα φτάσει στην Αθήνα, όπου και θα δειπνήσει ιδιωτικά με τον Ελληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια.

Το πρωί της Δευτέρας θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη συνέχεια θα γίνει συνάντηση των διπλωματικών αποστολών των δύο χωρών στο υπουργείο Εξωτερικών και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου προς τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων Ελλάδας και Τουρκίας χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών θα πετάξει για την Άγκυρα, όπου θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Ερντογάν και θα ενημερώσει για τις επαφές του στην Ελλάδα.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει