Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος στο χάραγμα της επταετίας

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνουν σε λίγες μέρες το δεύτερο κύκλο τους, με συνταρακτικά γεγονότα και μεγάλες απώλειες.

Η επόμενη μέρα θα βρει το Διαφάνι να μετρά τις πληγές του. Το σπίτι των αδερφών Σταμίρη έχει γίνει στάχτη και ο θάνατος του Μιλτιάδη έχει συγκλονίσει όλους τους χωριανούς, που τα βάζουν για άλλη μια φορά με τους Σεβαστούς. Πλέον, ο Δούκας και η Μυρσίνη έχουν μείνει μόνοι τους, αφού το τελευταίο παιδί που τους είχε απομείνει, η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το χωριό, αναζητώντας μια νέα ζωή μακριά από όλους και όλα.

Άγριες Μέλισσες – Τι θα δούμε στον 3ο κύκλο;

Παράλληλα με το σκοτάδι που φαίνεται να απλώνεται πια πάνω από όλους τους ήρωες, ξημερώνει και μια εξαιρετικά σκοτεινή περίοδος για την ίδια την Ελλάδα. Η τρίτη και, όπως όλα δείχνουν, τελευταία σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες θα διαδραματίζεται στην καρδιά της χουντικής επταετίας.

Όπως γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, o Δούκας, έχοντας ήδη συνεργαστεί με τον Αχιλλέα και τη μυστική του οργάνωση, τους Αβάντες, θα βρει στηρίγματα και ανάμεσα στους εκπρόσωπους του καθεστώτος, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να γλιτώσει από τις σοβαρές κατηγορίες που τον βαραίνουν για τον φόνο του Θέμελη, αλλά και τη δολοφονία του Γραμματικού. Μάλιστα, έναν τέτοιο εκπρόσωπο του καθεστώτος που θα έρθει στο Διαφάνι, θα τον υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Στον αντίποδα, στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη και οι αδελφές της έχοντας χάσει τα πάντα, ζουν επιτέλους ελεύθερες από τα ένοχα μυστικά που τις καταδυνάστευαν. Δεν χρωστούν τίποτα σε κανέναν και, έχοντας στο πλευρό τους τους άντρες τους, τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, μεγαλώνουν τον μικρό Σέργιο αγγίζοντας επιτέλους την ευτυχία. Μια ευτυχία, όμως, που είναι εξαιρετικά εύθραυστη και δεν θα αργήσει να καταρρεύσει, σαν χάρτινος πύργος…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More