Ενημέρωση με ένα κλικ

Αδ. Γεωργιάδης: Αν η πανδημία υποχωρήσει θα τα ανοίξουμε όλα και γρήγορα

«Αν η πανδημία ακολουθήσει έντονη πτωτική πορεία, την Παρασκευή θα ζητήσουμε από την Επιτροπή το άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων» τόνισε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίσης δεν παρέλειψε να τονίσει πως εάν η πανδημία συνεχίσει να υποχωρεί «τότε θα τα ανοίξουμε όλα, όσα μπορούμε και γρήγορα γιατί κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα είναι οικονομικό».

Όπως τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο ίδιος θα ήθελε πολύ από την ερχόμενη Δευτέρα (31/5) κιόλας, να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, αλλά και να αυξηθεί πάνω από τους 100 ο αριθμός των καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμου. «Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε κοστίζει χρήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο υπουργός υπογράμμισε πως επιθυμία του αποτελεί ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας, ενώ σε ερώτηση για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων συμπλήρωσε πως εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self – test «δεν θα πούμε όχι εμείς». Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια όπως και σε άλλους κλειστούς χώρους θα παραμείνει περιορισμένος.

Όπως είπε, δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 ενώ για τα self test δήλωσε ότι θα συνεχιστούν μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ανοσία στη χώρα.

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει