Ενημέρωση με ένα κλικ

Τσιάρας: «Σέβομαι τις διαφορετικές απόψεις»

Τα στοιχεία για τη γονική μέριμνα και τη διαμεσολάβηση στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κώστας Τσιάρας κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια.

Ο υπουργός σχολίασε και αναφορά του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, σε δήλωση που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες, για τα προσωπικά βιώματα των βουλευτών αναφορικά με το ζήτημα της συνεπιμέλειας και της γονικής μέριμνας.

«Προσωπικά βιώματα έχουμε όλοι. Προφανώς το λέω απευθυνόμενος και στην αξιότιμη πρώην υπουργό κυρία Γιαννάκου. Προφανώς δεν εμπεριείχε οποιαδήποτε μομφή η δική μου τοποθέτηση, απέναντι στα όσα ενδεχομένως η ίδια μάς προβάλει ως δικές της αντιστάσεις», είπε ο κ. Τσιάρας και προσέθεσε:

«Εγώ σέβομαι τις διαφορετικές απόψεις. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Όπως επίσης έχω καταθέσει τον σεβασμό μου σε όλη την πολιτική πορεία της κυρίας υπουργού, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα αυτό να εκληφθεί με ένα λάθος τρόπο.

Αντίθετα, το γεγονός ότι όλοι μας σε ένα γενικότερο οικογενειακό ή κοινωνικό περίγυρο γινόμαστε δέκτες τέτοιου είδους καταστάσεων, νομίζω ότι είναι μια πραγματικότητα την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν επιδέχεται άλλου είδους ανάγνωση».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει