Ενημέρωση με ένα κλικ

Σόλσκιερ: «Οι απόψεις των παικτών πρέπει να είναι σεβαστές»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σολσκιερ, δήλωσε ότι οι απόψεις των παικτών πρέπει να γίνουν σεβαστές, με αφορμή την κίνηση των Πολ Πογκμπά και Αμάντ Ντιαλό να σηκώσουν μια σημαία της Παλαιστίνης μετά την χθεσινή ισοπαλία (1-1) με τη Φούλαμ για την Premier League.

Οι Xαμζά Τσουντουρί και Γουέσλι Φοφανά της Λέστερ είχαν επίσης σηκώσει τη σημαία της Παλαιστίνης μετά τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο και ο Σόλσκιερ δήλωσε ότι οι παίκτες του έχουν δικαίωμα στις δικές τους απόψεις.

«Νομίζω ότι έχουμε παίκτες από διαφορετικούς πολιτισμούς, διαφορετικές χώρες και νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε τις απόψεις τους, αν διαφέρουν από εκείνες κάποιου άλλου» δήλωσε ο Σόλσκιερ στους δημοσιογράφους.

«Αν οι παίκτες μου σκέφτονται άλλα πράγματα εκτός από το ποδόσφαιρο, αυτό είναι θετικό και νομίζω ότι το έχουμε δει με κάποιους από τους παίκτες στο παρελθόν. Δείτε, για παράδειγμα, τον Μάρκους Ράσφορντ, τη διαφορά που έκανε. Σεβόμαστε το δικαίωμά τους να έχουν διαφορετική άποψη».

Ο Ισραηλινός επιθετικός της Αϊντχόφεν, Εράν Ζάχαβι, απάντησε στους Πογκμπά και Ντιαλό, δημοσιεύοντας μια επεξεργασμένη εικόνα των δύο παικτών στο instagram, αντικαθιστώντας τη σημαία της Παλαιστίνης που έφεραν με μια ισραηλινή.

«Ευχαριστώ παιδιά» έγραψε ο Ζαχάβι σε λεζάντα που περιείχε μια σημαία του Ισραήλ και συμπλήρωσε: «Εκτιμούμε την υποστήριξή σας σε όλο τον κόσμο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει