Ενημέρωση με ένα κλικ

Παράταση στις αιτήσεις για voucher του ΟΑΕΔ για αγορά βιβλίων για νέους ανέργους

Ο ΟΑΕΔ παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2021 για τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Επιταγών Αγοράς Βιβλίων για Νέους Ανέργους έως 24 ετών.

Παράλληλα, συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων μέχρι τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού των 60.000 επιταγών. Η αίτηση για voucher αγοράς υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr. στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Δικαιούχοι:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/pistotika-semeiomata-agoras-biblion-se-anergous-neous-programma-up-politismou-kai-athletismou-oaed

Πάροχοι:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/parokhoi-biblion-se-anergous-neous-programma-up-politismou-kai-athletismou-oaed

Το πρόγραμμα, με συνολικό προϋπολογισμό 1.200.000€, θα υλοποιηθεί από 1 Ιουνίου 2021 έως 21 Οκτωβρίου 2021. Απευθύνεται σε βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους οποιασδήποτε νομικής μορφής που έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και σε 60.000 δικαιούχους, νέους έως 24 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει