Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης είναι ο δολοφόνος του Γραμματικού

Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, με τις σκηνές που πλησιάζουν να είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικές.

O Αλέξης Γραμματικός θα δολοφονηθεί στις Άγριες Μέλισσες είναι κάτι που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε, ωστόσο, είναι ποιος θα είναι ο δολοφόνος του. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα: ο Μελέτης σκοτώνει τον Αλέξη.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Πηνελόπη σταδιακά μαθαίνει τα πάντα για το παρελθόν του Μελέτη. Μαθαίνει όλες τις σκοτεινές υποθέσεις του Δούκα, τα θανάσιμα μυστικά και αυτό την απομακρύνει πάρα πολύ. Έρχεται οριστική ρήξη ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη.

Ο Μελέτης θα είναι αυτός που θα δολοφονήσει τον Αλέξη Γραμματικό. Από εκεί και πέρα, ο χορός των αποκαλύψεων θα συνεχιστεί στις Άγριες Μέλισσες και η Πηνελόπη μπαίνει σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα, αν θα πρέπει να καταδώσει τον Μελέτη στην αστυνομία ή όχι.

Αυτά που πρόκειται να δούμε στο φετινό φινάλε της σειράς δεν τα φανταζόμαστε…

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες
Επεισόδιο 139: Στον Συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν. Στα χέρια της Ασημίνας, θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος.

Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο. Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρίζως.

Ο Άγγελος, όμως, είναι πάλι εκεί για να τη βοηθήσει. Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ τον Συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει