Ενημέρωση με ένα κλικ

Voucher 200 ευρώ: Δείτε πότε ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος

Μέχρι 14/5 οι αιτήσεις συμμετοχής Προμηθευτών στο Πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα για το voucher των 200 ευρώ.

Να σημειωθεί, ότι ο δεύτερος κύκλος αφορά όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, ακόμα και αν δεν είναι εγκεκριμένοι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής – επιχορήγησης δικαιούχων στο δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, έως την ημερομηνία γενικής λήξης του προγράμματος που είναι η 30ή Ιουλίου 2021.

Διευκρινίσεις σχετικά με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών που υποβάλλουν αίτηση για το voucher των 200 ευρώ παρέχει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Ο ΟΠΕΚΑ επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ότι οι πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικά προβλήματα στην αίτησή τους για το voucher των 200 ευρώ μπορούν να εισέρχονται στo Help Desk του προγράμματος: https://digital-access.gov.gr/voitheia.

Εν αναμονή βρίσκονται και οι δυνητικοί δικαιούχοι, ακόμα και αν δεν είναι εγκεκριμένοι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ καθώς ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα, τους περιλαμβάνει.

Για τους συγκεκριμένους δικαιούχους οι αιτήσεις συμμετοχής – επιχορήγησης στο δεύτερο κύκλο του Προγράμματος μπορούν να υποβάλλονται από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, έως την ημερομηνία γενικής λήξης του Προγράμματος ( δηλ. στις 30 Ιουλίου 2021).

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει