Ενημέρωση με ένα κλικ

ΥΠΠΟΑ: Κανονικά λειτουργεί ο ανελκυστήρας πλαγιάς στην Ακρόπολη

«Ουδεμία βλάβη έχει ο ανελκυστήρας πλαγιάς ο οποίος όπως γνωρίζετε και προσωπικά λειτουργεί κανονικότατα», ανέφερε σε επιστολή του ο συντηρητής του ανελκυστήρα πλαγιάς της Ακρόπολης προς τον προϊστάμενο του Τμήματος Αρχαιολογικών Έργων και Μελετών της Εφορείας Αρχαιοτήτων της Πόλης Αθηνών. Την επιστολή, που εστάλη το Σάββατο 8 Μαΐου, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το Γραφείο Τύπου του ΥΠΠΟΑ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου «για δήθεν βλάβη στον ανελκυστήρα πλαγιάς της Ακρόπολης», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Βαλσαμίδη προς τον προϊστάμενο του Τμήματος Αρχαιολογικών Έργων και Μελετών της Εφορείας Αρχαιοτήτων της Πόλης Αθηνών, Μιχάλη Λεφαντζή, όπως την έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου του ΥΠΠΟΑ.

«Αξιότιμε κ. Λεφαντζή,

Σε συνέχεια δημοσιεύματος σε εφημερίδα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ουδεμία βλάβη έχει ο ανελκυστήρας πλαγιάς ο οποίος όπως γνωρίζετε και προσωπικά λειτουργεί κανονικότατα.

Συνεπώς τα δημοσιεύματα απέχουν από την πραγματικότητα και ιδίως στο κομμάτι της υποτιθέμενης βλάβης καθώς ως η ελληνική εταιρεία εγκατάστασης γνωρίζουμε πολύ καλά την ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία από την παράδοσή του έως τώρα.

Με εκτίμηση

Βαλσαμίδης Γιάννης»

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει