Ενημέρωση με ένα κλικ

Χαλάστρα – Σύζυγος 44χρονης: Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο

Αν δεν κάνει, πετάξτε το

«Μας είπαν ότι έσβησε από ανακοπή, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και ότι ο θάνατος δεν οφείλεται στο εμβόλιο. Το θέμα είναι όμως, τι προκάλεσε το έμφραγμα» αναρωτιέται ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας από την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας κάνει τη Δευτέρα το εμβόλιο της AstraZeneca.

Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο, το εμβόλιο έχει βγει για καλό» τόνισε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, Κώστας Γκουγκουλιάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε ότι «αν δεν κάνει το εμβόλιο, ας το αποσύρουν. Γιατί βγαίνουν και μιλάνε αν δεν ξέρουν ακόμα αν φταίει. Είναι κακό να το παραδεχτούμε και αν δεν κάνει να το πετάξουμε;».

Επίσης τόνισε ότι «το συζητήσαμε, είχαμε κλείσει ραντεβού στις 12.40 τη Δευτέρα του Πάσχα. Το έκανε, κάτσαμε, φάγαμε, πήγαμε στην παραλία της Χαλάστρας και ήπιαμε καφέ. Μου είπε «δεν έχω ενοχλήσεις» μετά όμως, κρύωνε. Είχε δέκατα, αλλά γνωρίζαμε για τις παρενέργειες και δεν ανησυχήσαμε, πήρε χάπι και της έπεσε ο πυρετός.

Λίγο πριν τις 3:00 περίπου, την άκουσα να μην μπορεί να πάρει ανάσα, ξύπνησα και δεν είχε τις αισθήσεις της. Πήρα το ΕΚΑΒ, προσπάθησαν, πήγαμε στο Κέντρο Υγείας προσπάθησαν, αλλά ήταν αργά».

Τέλος, διερωτήθηκε «γιατί επιμένουν να το κάνουν στους 30-39 όταν όλες οι χώρες το έχουν απαγορεύσει σε αυτές τις ηλικίες; Έχουμε οι Έλληνες διαφορετικό DNA;». «Χειροκροτώ τις προσπάθειες της κυβέρνησης να φέρουν τα εμβόλια γρήγορα στη χώρα μας, αλλά αν προκαλεί προβλήματα, πέταξέ το», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει