Ενημέρωση με ένα κλικ

Αιτωλοακαρνανία: Σήμερα το “τελευταίο αντίο” στην 30χρονη έγκυο

Το “τελευταίο αντίο” στην 30χρονη Μαρία θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην Αιτωλοακαρνανία.

Η 30χρονη Μαρία, πέθανε ξαφνικά το Μεγάλο Σάββατο από μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας).

Η κηδεία της 30χρονης, η οποία ήταν έγκυος στον 6ο μήνα θα τελεστεί σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το agriniopress.gr, η κοπέλα υπέστη μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας) στο σπίτι της, όπου και την εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της.

Ο ίδιος, αδυνατεί να πιστέψει το βαρύ χτύπημα της μοίρας, παρά τα λόγια παρηγοριάς που δέχεται. Αυτό που συγκλονίζει, είναι το μήνυμα που έγραψε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, κάτω από την πιο πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του, στο προφίλ που διατηρούσε στο facebook, μη δυνάμενος να δεχτεί την απώλεια:

«Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου, πάρε με καρδιά μου, πάρε με σε ικετεύω να ξαναείμαστε μαζί».

«Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», είχε δηλώσει την Κυριακή του Πάσχα η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα για το θάνατο της 30χρονης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει