Ενημέρωση με ένα κλικ

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα: Πότε ανοίγουν μετά το Πάσχα

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5) και την Τρίτη (4/5), οπότε και έχουν μεταφερθεί οι εκδηλώσεις για τη φετινή Πρωτομαγιά.

Όπως ανακοίνωσε το Υπ. Εργασίας στα μέσα Απριλίου, «Με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2021 μετατίθεται για την Τρίτη 4 Μαΐου 2021». Οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις προς το κοινό, με τις οποίες ενημερώνουν πως ανεβάζουν ρολά, ξανά, την Τετάρτη 5 Μαΐου.

Όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους στο σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα τροφίμων εξακολουθούν να έχουν την υποχρέωση να στείλουν μήνυμα με τον κωδικό 2 στο 13033 για τις αγορές τους. Αυτό που άλλαξε είναι ότι η μετακίνηση για σούπερ μάρκετ μπορεί να γίνει και εκτός Δήμου.

Σε ισχύ βρίσκεται, εξάλλου, και το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα. Την Κυριακή 2 Μαΐου, τη Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 4 Μαΐου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει