Ενημέρωση με ένα κλικ

Καλαφάτης: “Δρομολογείται σειρά έργων παρά την πανδημία”

«Παρά τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, έχουμε ήδη δρομολογήσει μια σειρά έργων που απλώνονται σε ολόκληρη την έκταση της πόλης και τρέχουμε τις διαδικασίες για το ξεκίνημά τους. Ο βαθμός ωριμότητας ποικίλει, αλλά η αρχή έγινε και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Βραδυνή της Κυριακής”.

Επισήμανε ότι ανάμεσα στα έργα που έχουν προτεραιοποιηθεί είναι η ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ, η κατασκευή εναέριου αυτοκινητόδρομου και η επέκταση του Προαστιακού προς τα δυτικά. Είναι ακόμη η αναβάθμιση του λιμανιού και η σύνδεση του με την Εγνατία και την ΠΑΘΕ, η ενοποίηση του θαλάσσιου παραλιακού μετώπου, το Τεχνολογικό Πάρκο Thess Intec, η μετατροπή του πρώην Στρατοπέδου Π. Μελά σε Πάρκο Πολιτισμού και Αναψυχής, το νέο Γήπεδο του ΠΑΟΚ και η δημιουργία Μουσείου Ολοκαυτώματος.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Καλαφάτης είπε ότι «κυριαρχεί το αλλοπρόσαλλο. Δείχνουν με μια κουβέντα πως “στο κοφίνι δεν χωρούν, στο καλάθι περισσεύουν”. Ποτέ δεν έβαλαν πλάτη στην εθνική προσπάθεια. Ποτέ δεν έκαναν μια δημόσια έκκληση για την τήρηση των μέτρων ή έστω την ανάγκη εμβολιασμού. Εμφανίζονται σαν σχολιαστές του διεθνούς Τύπου και καιροφυλακτούν να βρουν κάτι κακό για να πανηγυρίσουν».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει