Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρόταση μονοετούς επέκτασης συμβολαίου στον Μολό

Σε συζητήσεις με τον Γιοάν Μολό για την επέκταση της συνεργασίας τους βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και με τις εμφανίσεις του στην εφετινή σεζόν -ιδίως απ’ τη στιγμή που «μετακόμισε» στο δεξιό άκρο της άμυνας- κέρδισε την εμπιστοσύνη των «πράσινων», οι οποίοι εξέφρασαν κι επίσημα την πρόθεσή τους να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους.

Ο Πιέρ Ντρεοσί είχε κάνει μία πρώτη συζήτηση με τον Μολό πριν από τρεις μήνες, ενημερώνοντάς τον για τη διάθεση του Παναθηναϊκού να ανανεώσει το συμβόλαιό του, και πριν από λίγες ημέρες του κατέθεσε πρόταση για μονοετή επέκταση, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022, με τις ίδιες αποδοχές που έχει και στο τρέχον συμβόλαιό του.

Ο Μολό είναι θετικός για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, οι συζητήσεις προχωρούν σταθερά και τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το όλο θέμα. Στο αγωνιστικό σκέλος, η πρωινή προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης επεφύλασσε καλά νέα για τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Καρλίτος Λόπεθ μπήκαν σε φουλ ρυθμούς.

Οι Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα έκαναν ξανά θεραπεία (οι δύο τελευταίοι θα «μπουν» σε φουλ πρόγραμμα απ’ το Μεγάλο Σάββατο), ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει