Ενημέρωση με ένα κλικ

Χατζηδάκης: «Βιομηχανία ψεμάτων και fake news» οι δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα για τις εκκρεμείς συντάξεις”

Με τρεις αναρτήσεις στο twitter απάντησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, στα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, για τις εκκρεμείς συντάξεις, κάνοντας λόγο για fake news.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει τα εξής:

«Ο κ. #Τσίπρας σήμερα το “τερμάτισε” με fake news για τις εκκρεμείς συντάξεις! Μας παρέδωσε 1.059.000 εκκρεμείς ασφαλιστικές υποθέσεις, εκ των οποίων 189.851 εκκρεμείς κύριες συντάξεις. Και είχε το θράσος να πει ότι δήθεν μας παρέδωσε μόνο 107.000. Βιομηχανία ψεμάτων!

#Τσίπρας fake news για συντάξεις Νο 2: Το 2020 οι κύριες συντάξεις που δόθηκαν ήταν 31% περισσότερες σε σχέση με το 2019. Έτσι, οι εκκρεμείς συντάξεις σήμερα είναι 139.000. Παρόλα αυτά, ο κ. Τσίπρας μίλησε για 450.000! Το ψέμα έγινε δεύτερη φύση στον #ΣΥΡΙΖΑ.

#Τσίπρας fake news για συντάξεις Νο 3: Παρόλο που οι δικηγόροι και οι λογιστές που θα ασχοληθούν με την έκδοση συντάξεων θα πληρώνονται από τον ΕΦΚΑ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα τους πληρώσουν οι συνταξιούχοι!! Ιδού ο νόμος. Τώρα θα μας πουν ότι είναι οφθαλμαπάτη;

Ο e-ΕΦΚΑ καταβάλλει κατ’ αποκοπήν αποζημιώσεις στους πιστοποιημένους επαγγελματίες για κάθε επιμέρους πράξη από αυτές της περ. β) της παρ. 1».

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει