Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών: Στο τραπέζι sms και διαδημοτικές μετακινήσεις

Ένα βήμα πριν την κατάργηση του SMS φαίνεται να βρισκόμαστε, ενόψει και του ανοίγματος της εστίασης στις 3 Μαΐου και την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδριάζει σήμερα και αυτά είναι μερικά από τα θέματα που αναμένεται να συζητήσουν, ενώ δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ή το αργότερο έως την Παρασκευή να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο τα Σαββατοκύριακα για σωματική άσκηση με τον κωδικό «6», ενώ τις καθημερινές επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο για αγορές από καταστήματα και επίσκεψη στα κομμωτήρια.

Όσον αφορά στην κατάργηση των sms φαίνεται, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ότι στο τραπέζι βρίσκονται δύο σενάρια: άμεση κατάργηση της υποχρέωσης αποστολής ή κατάργηση έως τις 15 Μαΐου όποτε και ανοίγει ο Τουρισμός.

«Για τις διαδημοτικές εκτιμώ ότι με το άνοιγμα της εστίασης είναι λογικό να αρθεί η απαγόρευση. Θα γίνουν ανακοινώσεις και γι΄αυτό» τόνισε χθες η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει