Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Στις 17/6 η κρίσιμη Γενική Συνέλευση για τη «Διπλή Ανάπλαση»

Την πρόθεση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να διεξαχθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση για το θέμα της «Διπλής Ανάπλασης» και την έγκριση ή απόρριψη των διμερών συμβάσεων με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εξέφρασε με δήλωσή του τη Μεγάλη Τρίτη (27/04) ο πρόεδρος του Α.Ο. Παναγιώτης Μαλακατές.

Ο κ. Μαλακατές επισήμανε πως όλες οι συμβάσεις είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, εάν δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, να γίνει η Γ.Σ. και μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά με εξασφαλισμένη απόλυτη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Παναγιώτη Μαλακατέ:

«Είμαστε στη διαδικασία ολοκλήρωσης των συμβάσεων μεταξύ:
-Παναθηναϊκού ΑΟ – ΑΕΠ Ελαιώνα-Δήμου Αθηναίων
-Παναθηναϊκού Α.Ο. -ΠΑΟ ΠΑΕ – Δήμου Αθηναίων
-Παναθηναϊκού Α.Ο.-Δήμου Αθηναίων

Η ΑΕΠ Ελαιώνα έχει δρομολογήσει ήδη τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να επιλεχθεί η εταιρεία που θα αναλάβει αρχικά τις προμελέτες και εν συνεχεία τις μελέτες των εγκαταστάσεων μας. Βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει εκπονηθεί οι προμελέτες θα έχουν παραδοθεί στον ΑΕΠ Ελαιώνα περί τα τέλη Μαΐου.

Πρόθεσή μας μόλις έχουν ολοκληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα, δηλαδή οι προαναφερθείσες συμβάσεις αλλά και η προμελέτη που θα αναφέρει επακριβώς τις εγκαταστάσεις μας στην περιοχή του Ελαιώνα με τον ενδεικτικό προϋπολογισμό των έργων, να τα αναρτήσουμε στο site μας (pao1908.com) προκειμένου τα μέλη μας αλλά και οι φίλαθλοί μας να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη και υπεύθυνη γνώμη για το μείζον θέμα της Διπλής Ανάπλασης.

Θα προκηρύξουμε Γενική Συνέλευση του Ομίλου με επικρατέστερη ημερομηνία την 17η Ιουνίου με επαναληπτική εφόσον δεν υπάρχει απαρτία την Παρασκευή 25 Ιουνίου. Η Γενική Συνέλευση θα έχει ως κυρίαρχο θέμα την Διπλή Ανάπλαση και την ψηφοφορία υπέρ ή κατά αυτής. Θα συμπεριλαμβάνει όμως και τα κάτωθι θέματα προς συζήτηση και ψηφοφορία όπως ορίζει το καταστατικό μας:

-Έγκριση απολογισμού 2020-2021,
-Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
-Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από πάσα ευθύνη για την περίοδο του απολογισμού
-Έγκριση προϋπολογισμού 2021-2022.
-Αναθεώρηση του καταστατικού μας βάσει του νέου αθλητικού νόμου και όπως επιβάλλεται από τον νόμο να γίνει. (Έγκαιρα θα αναρτηθεί το προς αναθεώρηση καταστατικό στο site του Συλλόγου).

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη που θα έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή τους όπως ορίζει το καταστατικό μας. Η επιστολική ψήφος που δεν αναφέρεται στο καταστατικό μας θα εξεταστεί νομικά εάν μπορεί να ισχύσει και με ποιες προϋποθέσεις.

Ως διοίκηση, για το κυρίαρχο θέμα που απασχολεί τον Σύλλογο μας εδώ και δεκαετίες, οφείλουμε να προστατέψουμε με κάθε τρόπο την εγκυρότητα της Γενικής Συνέλευσης και το αποτέλεσμα αυτής. Σε περίπτωση που δεν μας επιτραπεί λόγω της πανδημίας η δια φυσικής παρουσίας Γενική Συνέλευση, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης και αφού πρώτα δώσουμε μέσω του site μας βήμα σε όσα μέλη μας έχουν δικαίωμα ψήφου και επιθυμούν να καταθέσουν επώνυμα τις προτάσεις τους για να διευκολύνουμε την διαδικασία που θα είναι έτσι και αλλιώς πρωτόγνωρη.

Οι δε ψηφοφορίες θα διεξαχθούν όπως έγινε και στις εκλογές των ομοσπονδιών από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Zeus με εφορευτική επιτροπή δικηγόρους που θα οριστούν από το δικηγορικό σύλλογο. Σας εύχομαι χαρούμενες γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Καλό Πάσχα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει