Ενημέρωση με ένα κλικ

Ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης του πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων

Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Αθηναίων υλοποιεί πρόγραμμα ενίσχυσης της καλλιτεχνικής παραγωγής και των ανθρώπων του πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, ο δήμος προχωρεί στη διάθεση δωρεάν, χώρων και εξοπλισμού για παραστάσεις και συναυλίες. Η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων ξεκίνησε σήμερα, και λήγει στις 20 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν σε καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες οι εξής χώροι: Η Τεχνόπολη για συναυλίες, ο Κινηματογράφος ΑΒ για παραστάσεις χορού και το θέατρο Γκράβας και Κολωνού για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους καλλιτέχνες όλες τις απαιτούμενες υποδομές:

Ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, βασικό backline, roof stage, τεχνικό προσωπικό, προσωπικό φύλαξης και προσωπικό ταξιθεσίας. Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Εκδηλώσεων & Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων. Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με το open call, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Το 2020 ο Δήμος Αθηναίων, τηρώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, πραγματοποίησε 116 εκδηλώσεις, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 31.000 θεατές και 8.000 ψηφιακοί θεατές, με τη συμμετοχή 780 ωφελούμενων καλλιτεχνών και εργαζομένων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει