Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέθανε 61χρονη μετά το εμβόλιο της Astrazeneca

Με μηνύσεις απειλεί η οικογένεια

Την ζωή της έχασε μια 61χρονη πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Astrazeneca, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένειά της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 61χρονης, Αντώνης Σακαρούδης, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, εξηγεί ότι δεν δόθηκε στους γιατρούς καμία οδηγία από την AstraZeneca, η οποία να αναφέρει ότι κάποιοι πολίτες δεν πρέπει να εμβολιαστούν.

Έχω έγγραφο από το εμβολιαστικό κέντρο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενά νοσήματά της.

Της είχαν δώσει άδεια ώστε να κάνει το εμβόλιο. Προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την Astrazeneca στους γιατρούς ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο.

Οι γιατροί στα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των εταιρειών. Η ίδια είχε ρωτήσει και το δικό της γιατρό, και όλοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να εμβολιαστεί” σημείωσε.

Γνωστοποίησε, δε, ότι την Τετάρτη θα καταθέσει εξ’ ονόματος της οικογένειας μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία.

Τι λέει ο γιος της

Ο κ. Βασίλης, γιός της 61χρονης, περιέγραψε το πότε εμβολιάστηκε η μητέρα του και όσα συνέβησαν έως ότου να καταλήξει.

Έκανε το Σάββατο 27 Μαρτίου το εμβόλιο, και αργά το ίδιο βράδυ της έπεσε το οξυγόνο. Μετά ήταν μια χαρά. Πήγε στη δουλειά της. Την Τετάρτη μου είπε ότι θα καθόταν σπίτι επειδή δεν ένιωθε καλά. Έκανε τεστ covid και ακτινογραφία. Μιλήσαμε στη 13:00. Ήταν αρνητική στον κορονοϊό, ενώ η ακτινογραφία ήταν καθαρή. 13:15 την ξανά πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Μπήκα στην κάμερα που είχαμε και την είδα να έχει σβήσει”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νίκησε από τον καρκίνο, και πήγε για κάτι καλό, να εμβολιαστεί, και έφυγε από αυτό. Αυτό είναι που μας έχει τρελάνει”, συμπλήρωσε καταρρακωμένος ο γιος της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει