Ενημέρωση με ένα κλικ

Υπόθεση Βαλυράκη: Καταθέτει σήμερα μάρτυρας – κλειδί

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα καταθέσει αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και έκανε λόγο για δολοφονία στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη.

Βάσει όσων είπε ο μάρτυρας, ένα άτομο χτύπησε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ με ένα κοντάρι, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να γίνει η καλύτερη αξιοποίηση των νέων δεδομένων που ίσως προκύψουν.

Από την πλευρά του, ο κάτοικος της περιοχής της Ερέτριας, μιλώντας στην εκπομπή, έδωσε μια ανατρεπτική μαρτυρία για τα πραγματικά γεγονότα της υπόθεσης, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα και ενισχύει τους ισχυρισμούς της οικογένειας του πολιτικού, ότι ο θάνατος του δεν ήταν ατύχημα αλλά ανθρωποκτονία.

Ο αυτόπτης μάρτυρας κάνει λόγο για δύο ψαράδες οι οποίοι με το αλιευτικό τους πλησίασαν τον Σήφη Βαλυράκη.

Ο άνθρωπος που φαίνεται να διέκρινε από απόσταση περίπου 150 μέτρων τα χαρακτηριστικά των δύο ψαράδων, ανέφερε ότι λογομάχησαν με τον πολιτικό, και ο ένας από τους δύο τον χτύπησε με ένα κοντάρι.

Οι εξελίξεις, από εδώ και στο εξής, αναμένονται ραγδαίες, αφού η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα αλλάζει τα δεδομένα και αποκαλύπτει, χωρίς, αμφιβολία την ταυτότητα των δραστών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει