Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορωνοπάρτι στην πλατεία της Κυψέλης με Dj (βιντεο)

Εποχές προ κορονοϊού θύμιζε το πάρτι το οποίο στήθηκε στην Κυψέλη με περισσότερα από 500 άτομα χωρίς μάσκες, με ποτά, ακόμα και dj.

Κι ενώ η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, ήταν εντελώς άδεια, μετά την “επιχείρηση περιφρούρησης” που στήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές από νωρίς το απόγευμα, η Κυψέλη… γέμισε με εκατοντάδες νέους που έπιναν το ποτό τους μετά μουσικής από DJ (!) χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης από τον κορονοϊό!

Το πάρτι έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Κυψέλης μετά τις 22:00, ενώ κάτοικοι είχαν καλέσει την αστυνομία. Σημειώνεται ότι, ανάλογες καταστάσεις ζούσε η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, ωστόσο, χθες η από νωρίς αστυνόμευση απέτρεψε ακόμα μία βραδιά διασκέδασης χωρίς μέτρα.

Στην Κυψέλη έσπευσε η αστυνομία μετά τις καταγγελίες και με ντουντούκες και μηνύματα κάλεσε τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν.

Το κορωνοπάρτι ξεκίνησε περίπου τα μεσάνυχτα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το… event φέρεται να οργανώθηκε από λίγους, το νέο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα κι έτσι προκλήθηκε το αδιαχώρητο στην πλατεία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει