Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Πρώτο βήμα επέκτασης του Αλεξανδρόπουλου έως το 2024

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/04) η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, με θέμα συζήτησης την υπογραφή νέου συμβολαίου του 19χρονου μέσου με το «τριφύλλι» έως το 2024.

Ο general manager του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί, και ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος, ανέλυσαν στον ατζέντη του διεθνούς Έλληνα μέσου το πρότζεκτ και το ρόλο που θέλει το κλαμπ να έχει μέσα σ’ αυτό ο παίκτης τα επόμενα χρόνια και του κατατέθηκε συγκεκριμένη οικονομική προσφορά για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2024.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα κι αφού επεξεργαστεί ο παίκτης την πρόταση των «πράσινων» θα δώσει και την απάντησή του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η όλη συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση κι απ’ τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια, ενώ δεν σημειώθηκε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό σκέλος.

Θα υπάρξει εντούτοις μία γενικότερη κουβέντα μέσα στις επόμενες ημέρες, για ορισμένες παραμέτρους που θα ήθελε η πλευρά του Αλεξανδρόπουλου να «μπουν» στη συμφωνία, όμως είναι ξεκάθαρο πως το όλο θέμα προχωράει σταθερά και με πολύ καλές πιθανότητες μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρχει οριστικό “deal”, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια έως το καλοκαίρι του 2024.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει