Ενημέρωση με ένα κλικ

Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Έγκυος είναι η 25χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ότι άγνωστος άνδρας τής επιτέθηκε με καυστικό υγρό, ενώ αυτή περπατούσε στην Κυψέλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα. Αμέσως μετά την επίθεση ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

H 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία. Την ίδια ώρα η υπόθεση φαίνεται πως έχει πολλά σημεία τα οποία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά καθώς το θύμα της επίθεσης κατήγγειλε μόνο την επίθεση χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή της όπως και ούτε για την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού.

Το συγκεκριμένο περιστατικό που θυμίζει την σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί από τους γιατρούς τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει